Latest


0 Comment

Mungesë

Kushedi sa herë jam matur të të shkruaj, të të them të pathënat ndonjë natë të gjatë, pastaj...

By Irena / October 22, 2017

0 Comment

Elegji

Honet e shpirtit i mbusha me hapësirën mes frymëmarrjeve të tua. Ti u bërë arsyeja për të besuar...

By Irena / June 22, 2017

0 Comment

Pamundësi

Më lër të jem një zile telefoni që kurrë nuk bie, më lër të jem heshtja e një shtëpie të braktisur, më...

By Irena / June 18, 2017


0 Comment

I diagnostikuari me HIV: Jeta ime pasi mësova se isha i infektuar

Para disa netësh më kishte ardhur në email-in tim info@irenashabani.com letra që do të lexoni më poshtë....

By Irena / May 12, 2017

0 Comment

Ujëvara E Sotirës Dhe Një Histori E Pazakontë

This post also exists in English Kur Besi, miku im më propozoi për të shkuar një të shtunë të shkurtit...

By Irena / March 22, 2017

0 Comment

Sotira Waterfall In Albania, An Unusual Story

Ky postim ekziston gjithashtu në Shqip When my friend Besi, on a Saturday in February, suggested going...

By Irena / March 22, 2017


Empowering Women In Politics

You will find inside introductory words by Gazmend Oketa, Arben Malaj & Gjergj Bojaxhi and interviews of women in politics like Lindita Nikolla, Grida Duma, Evjeni Kote and many more accompanied by the closing words of the Ambassador Florian Raunig, Head of OSCE Presence in Albania.
EglaDent
Front Row
Successful worth-reading publications
0 Comment

Romët nga vijnë dhe ku shkojnë…

Romët mbërritën në Evropë rredh shekullit të 11-të. Sipas të dhënave për ta ata emigruan pas pushtimit...

By Irena / December 7, 2013

0 Comment

Historia E Duhanit Radioaktiv

Shqiptaret protestojnë fort këto dite për çështjen e Lendeve kimike apo armeve te tilla qe mund...

By Irena / November 15, 2013

0 Comment

Mjekët, si ”na vrasin” nëpër spitale

Gentian Çuhllaji dha shpirt në mbrëmjen e së dielës, dy javë më parë. Ndodhi vetëm një orë...

By Irena / July 5, 2007


0 Comment

Në vitet 40-të, atëherë kur shtëpitë publike nuk ishin tabu

Dikur dy qytete e mëdha Tirana dhe Shkodra gëlonin nga shtëpitë publike. Legjenda, faktet dhe e vërteta...

By Irena / June 2, 2007

0 Comment

Rrugë e mundimshme drejt gjeniut

Që Gjergji një ditë do të ishte bërë matematikan, familjes së tij nuk ja kish marrë mendja. Djali...

By Irena / May 6, 2007

0 Comment

Mig 19, Piloti Që I Shpëtoi Shtetit 16 Milionë USD

Historia e Hasip Budos, që në manovrat e 19 korrikut ‘74 nuk iu hap rrota e parë Im atë e ndjeu...

By Irena / March 10, 2003