Latest

Njeriu I Kripës

Poetry / April 14, 2014

Ai një ditë vendosi të bëhej dritare
në një shtëpi pa çati…
Pastaj u bë njeri prej kripe
e shkoi të lahej në det…
Një ditë vendosi të bëhej hije njeriu
që shtrihet e gjatë në buzëmbrëmje…
Dikur vendosi të bëhej jehonë
e t’më përqeshte për çdo gjë.
Një ditë u bë murg i heshtur
ndaj unë u bëra manastir…


Tags: , , , , , , , , ,Avatar
Irena Shabani
Is an Albanian freelance journalist and human rights activist specialising in investigative journalism. She co-founded Panorama, the leading newspaper in Albania, where she served as managing editor from 2002 to 2003. Prior to Panorama she was a journalist at Shekulli and Gazeta Shqiptare and has been part of the Albanian Human Rights Group from its beginning. She has collaborated on programmes for the International Research and Exchanges Board, investigating topics involving crime and political corruption and continues to collaborates with foreign organisations and local media focused on social problems and minority rights.
Previous Post

Sa Kushton Fati I Mirë Në Fund Të Një Filxhani???

Next Post

Një Miku

You might also like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


More Story

Sa Kushton Fati I Mirë Në Fund Të Një Filxhani???

Ajo është një grua që e sheh të eci shpejt kudo nëpër Tiranë, është e gjatë dhe e hollë, e veshur jo mirë, por as keq jo! Flokë...

April 13, 2014