Latest

Alternativë

Poetry / March 25, 2014

Kam zgjedhur të qesh,
Njësoj si një e pacipë që të ofron seks për para,
njësoj si lehtësisht një i çmendur i bie violinës
nëpër telat e mëndjes se tij,
njësoj si ty që ke zgjedhur të qash.
Kam zgjedhur të pikturoj,
Njësoj si një artist pseudofrancez
që do çmendte dhe Da Vinçin
me artin e tij të dal boje….
Kam zgjedhur të vështroj tablo lufte që do pëllcasin,
Njerëz që hartat e urisë ju lexohen mbi fytyrë.
Kam zgjedhur të hesht, jo se nuk di të flas,
E bëj për ty që nuk di të dëgjosh!!!


Tags: , ,Irena Shabani
Is an Albanian freelance journalist and human rights activist specialising in investigative journalism. She co-founded Panorama, the leading newspaper in Albania, where she served as managing editor from 2002 to 2003. Prior to Panorama she was a journalist at Shekulli and Gazeta Shqiptare and has been part of the Albanian Human Rights Group from its beginning. She has collaborated on programmes for the International Research and Exchanges Board, investigating topics involving crime and political corruption and continues to collaborates with foreign organisations and local media focused on social problems and minority rights.
Previous Post

Burrat E “Asgjësë”

Next Post

Prostituta

You might also like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


More Story

Burrat E “Asgjësë”

Para disa javesh takova një burrë, nga këta burrat e shtetit, këta që i gënjen mendja që do bëjnë histori duke sjellë...

March 24, 2014