Latest

Dashuria

Poetry / August 13, 2010

Sekreti është tek netët e ëmbla
Tek kraharori ku mbështet shpatullat
Tek sytë që të ruajnë nga nata..
Tek ty…
Tek mungesa e fytyrës tënde
Tek shkronjat që nuk të qëndrojnë bukur në emër
Si një kostum ngjyrë varaku i dalmode..
Sekreti është tek joshja e buzëve…
Tek rropatja për të të kuptuar…
Dhe tek të ndjerit e vetes fëmijë…
Sekreti është tek nënqeshja jote
Tek mënyra si na gënjen,,
Tek lulet që i çel enkas për ne..
Tek vetmia që na bën të kuptojmë
Sa bukur ndiheshim, kur ti ishe…


Tags: , ,Irena Shabani
Is an Albanian freelance journalist and human rights activist specialising in investigative journalism. She co-founded Panorama, the leading newspaper in Albania, where she served as managing editor from 2002 to 2003. Prior to Panorama she was a journalist at Shekulli and Gazeta Shqiptare and has been part of the Albanian Human Rights Group from its beginning. She has collaborated on programmes for the International Research and Exchanges Board, investigating topics involving crime and political corruption and continues to collaborates with foreign organisations and local media focused on social problems and minority rights.
Previous Post

E Ëmbël

Next Post

The Sacredness Of Good Image...

You might also like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


More Story

E Ëmbël

Kruspullosur në një buzëqeshje mistike, nën petkat e mëndafshëta të mendimit qesh… Jeta më përkedhel me gjethe...

July 27, 2010