Latest

Gjyshi

Poetry / April 4, 2014

Nuk është rritur deti në sytë e mi
Ti je zvogëluar!
Tani mbi rërë nuk janë vetëm gjurmët e tua.
Është dhe shenja e bastunit tënd…
Sytë të janë mbushur me ujë
Fjalëve u është rritur volumi
Kurse e qeshura të është bërë prej fëmije.
Është ironike gjithë kjo hapësirë
Që pa ty një ditë do quhet vetmi.
Sa herë rrekem të kuptoj
Pse ai që largohet nuk është malli,
Por janë njerëzit…


Tags: ,Irena Shabani
Is an Albanian freelance journalist and human rights activist specialising in investigative journalism. She co-founded Panorama, the leading newspaper in Albania, where she served as managing editor from 2002 to 2003. Prior to Panorama she was a journalist at Shekulli and Gazeta Shqiptare and has been part of the Albanian Human Rights Group from its beginning. She has collaborated on programmes for the International Research and Exchanges Board, investigating topics involving crime and political corruption and continues to collaborates with foreign organisations and local media focused on social problems and minority rights.
Previous Post

Ushtar

Next Post

How Do You Feel When You're The Mother Of A Gay Man?

You might also like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


More Story

Ushtar

Unë jam një ushtar, Por ti s’je mbreti im! Jam një re në qiell dimri Ose një pemë në shkretëtirë… Jam e pathëna...

April 1, 2014