Latest

Hapur (IREX) | Gjiri I Lalzit, Ja Si Grabiten Pronaret

Video / April 12, 2009

Mungesa e ligjit dhe e së drejtës ka bërë që pronarët e ligjshëm të trojeve në Gjirin e Lalzit të mos përfitojnë pronën e tyre. Ndërkohë njerëz me pushtet ose pranë pushtetit pasurohen duke dhunuar të drejtën historike të pronarëve.


Tags: , ,Avatar
Irena Shabani
Is an Albanian freelance journalist and human rights activist specialising in investigative journalism. She co-founded Panorama, the leading newspaper in Albania, where she served as managing editor from 2002 to 2003. Prior to Panorama she was a journalist at Shekulli and Gazeta Shqiptare and has been part of the Albanian Human Rights Group from its beginning. She has collaborated on programmes for the International Research and Exchanges Board, investigating topics involving crime and political corruption and continues to collaborates with foreign organisations and local media focused on social problems and minority rights.
Previous Post

E Humbur

Next Post

Realitet

You might also like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


More Story

E Humbur

Që të më mungoje duhet t’a kuptoja nga larg t’a kuptoja kur shmang silueten tënde nga një cep makine kur gjoja...

September 22, 2008