Latest

(Prit)

Poetry / September 12, 2013

Nëse ndonjëherë ke vendosur t’më duash mos e bej sot
prit t’më kaloj urrejtja ime kronike për ty
zemerimi im i tërbuar…
Mos u lëndo për të mirën tënde
për të mirën e të dyve…
Me lër të iki edhe pse nuk ke besim që kthehem
më vëzhgo kur shiu më zbret nëpër shpinë
Mësohu me rrëmujën time
sidomos atë të ndjenjave
bindu që telefoni është shpikje e kot
për njerëz që nuk e gjejnë dot rrugën për tek njëri-tjetri…
Nëse ke vendosur t’më duash mos e bëj sot!!!


Tags: ,Irena Shabani
Is an Albanian freelance journalist and human rights activist specialising in investigative journalism. She co-founded Panorama, the leading newspaper in Albania, where she served as managing editor from 2002 to 2003. Prior to Panorama she was a journalist at Shekulli and Gazeta Shqiptare and has been part of the Albanian Human Rights Group from its beginning. She has collaborated on programmes for the International Research and Exchanges Board, investigating topics involving crime and political corruption and continues to collaborates with foreign organisations and local media focused on social problems and minority rights.
Previous Post

Eralda në botën e (pa) kufizuar

Next Post

Pakt

You might also like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


More Story

Eralda në botën e (pa) kufizuar

Takimin me Eralda Lamçen e realizuam nje dite shiu nga ato te dhjetorit në një lokal nga ata pa shkallë, me qëllim që ajo dhe i ati i saj te mos kishin...

January 13, 2013