Latest

Realitet

Poetry / April 15, 2009

Ti ke lindur për të qënë
ëndrra ime,
une kam lindur për të qënë
realiteti yt…
por nëse do të vija përsëri në jetë
do doja të isha një stacion autobusi
në shkretëtire…
akoma nuk e di pse do të doja të isha
një stacion i vjetër autobusi
e aq më pak pse të isha në shkretëtire..


Tags: , ,Irena Shabani
Is an Albanian freelance journalist and human rights activist specialising in investigative journalism. She co-founded Panorama, the leading newspaper in Albania, where she served as managing editor from 2002 to 2003. Prior to Panorama she was a journalist at Shekulli and Gazeta Shqiptare and has been part of the Albanian Human Rights Group from its beginning. She has collaborated on programmes for the International Research and Exchanges Board, investigating topics involving crime and political corruption and continues to collaborates with foreign organisations and local media focused on social problems and minority rights.
Previous Post

Hapur (IREX) | Gjiri I Lalzit, Ja Si Grabiten Pronaret

Next Post

Në Ajër Me Sky Magazine

You might also like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


More Story

Hapur (IREX) | Gjiri I Lalzit, Ja Si Grabiten Pronaret

Mungesa e ligjit dhe e së drejtës ka bërë që pronarët e ligjshëm të trojeve në Gjirin e Lalzit të mos përfitojnë...

April 12, 2009