Latest

U Divorcua Pas 10 Vitesh Martesë, 32 Vjeçarja Rrëfen Torturën Nga Ish-burri

Blog / November 25, 2019

Merita është 32 vjeç me origjinë nga Shkodra. Ajo është divorcuar pas 10 vitesh e martuar për shkak të dhunës së ushtruar nga bashkëshorti.

Dhuna ka filluar pas 3 muajsh martesë. Për pozitivi.org ajo rrëfen torturën që i ka bërë ish-bashkëshorti psikologjikisht dhe fizikisht dhe si ka reaguar ndaj saj.


Irena Shabani
Is an Albanian freelance journalist and human rights activist specialising in investigative journalism. She co-founded Panorama, the leading newspaper in Albania, where she served as managing editor from 2002 to 2003. Prior to Panorama she was a journalist at Shekulli and Gazeta Shqiptare and has been part of the Albanian Human Rights Group from its beginning. She has collaborated on programmes for the International Research and Exchanges Board, investigating topics involving crime and political corruption and continues to collaborates with foreign organisations and local media focused on social problems and minority rights.
Previous Post

Përshtypjet e një gruaje shtatzanëLeave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


More Story

Përshtypjet e një gruaje shtatzanë

Lexova diku para disa kohësh se në momentin që një grua merr vendim për të lindur një fëmijë, ajo duhet ta dijë...

August 28, 2019